dilluns, 19 d’octubre del 2009

COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA

El pròxim dissabte 24 d'Octubre donarà inici la nova temporada de futbol del Patronato, i en van..., enguany seran uns cinquanta xiquets els que desplegaran les seues dots futbolístiques en el vetust camp del Patronato. Camp que dins de la modèstia de mitjans es tracta de mantindre en les millors condicions possibles, a pesar que patix actes vandàlics continuament. Per lo qual s'ha sol·licitat a les autoritats municipals una millor vigilància de l'entorn, que evite en la mesura del possible els danys continus en les instal·lacions.
Enguany els joves futbolistes lluiran noves equipacions, gràcies al patrocini de la Caixa Popular, que per mig del seu director de la sucursal d'Ontinyent, el bocairentí Toni Pascual, ha tingut a bé costejar la nova indumentària. I al qual s'ha d'agrair publicament el seu support desinteressat amb el campionat.
Com sempre la il·lusió dels xavals és màxima, que al cap i a la fi és del que es tracta, que, sense cap cost, estes jóvens promeses donen els seus primers passos en el futbol, amb l'afegit de la competició, i que a més això els puga després portar per la senda de l'esport, evitant el caure en cada una de les moltes traves que després els presentarà la vida.