dilluns, 18 de gener del 2010

MARCANT DISTANCIES


A la fi s'ha pogut disputar la novena jornada, la qual ja havia sigut ajornada dos voltes per causa de la neu, sent per tant la primera de l'any 10, i ambientada pel volteig de campanes i trons amb motiu de la festa de Sant Antoni Abat (el de baix), data en què el fum de les llars també acompanyava, estant preparant-se per a la rebolcà de la llonganissa.
Pel que respecta a competició en si, destacar que els dos equips capdavanters comencen a marcar distàncies respecte a la resta de competidors. Havent guanyat ambdós equips quasi per idèntic resultat.
Els tantejadors de la jornada han sigut els següents:
Los Guacamoles 8 – Los Machacantes 1
Los Filipenses 8 – Les Taràntules 2

Al primer encontre de l'any, com sempre passa als partits de Los Machacantes el resultat es enganyós, ja que si trauríem el tant per cent de possessió de la pilota, tal volta es voria com l'equip “machacante” domina l'esfèric gran part del partit, si bé li falta traduir el bon joc desplegat en definició cara a porta, tal volta faltaria un “killer” de l'àrea per definir als últims metres. A la vegada, com ja hem destacat en alguna ocasió, no es fàcil fer-li un gol al porter dels Guacamoles, ja que la gran qualitat que té, fa que per a marcar-li calga xutar amb gran col·locació. A la volta l'equip dels Guacamoles, està molt ben estructurat amb veterans i novells, sabent tots la labor a desenrotllar dintre del terreny de joc, lo qual evidentment es convertix en bons resultats jornada darrere jornada.

Per lo que es referix al segon dels encontres, Los Filipenses necessitaven guanyar si volien continuar colze a colze al capdavant de la classificació, i així ho han fet. Este es un equip que a part de la bona qualitat futbolística de tots i cadascú dels seus membres, estos assistixen al complet tots els partits, el que fa difícil el batre'ls. No obstant Les Taràntules ho han intentat i han presentat batalla, inclús canviant de porter, però a la fi no han pogut tombar les muralles Filipenses les quals estan ben armades.

En resum una bona matinal de futbol, amb ambient post-nadalenc i prefestiu, i amb l'assitència nombrosa de progenitors i familiars.