dilluns, 14 de febrer del 2011

BONS ENCONTRES


Després de la bendita parada morocristiana, l'activitat esportiva bocairentina es repren novament, i el campionat del Patronato no podia ser menys. Seguint disfrutant de l'oratge que tan meravellosament ens ha acompanyat estes festes, el plàcid matí hivernal donava pas a què les joves figures ens oferiren grans partits. Els resultats de la jornada han segut:


Código Lyoko. 3 - Sub-10. 5

Els Pirulos. 5 - Los Gormitis. 5


Al primer partit postfester, alguns xiquets han arribat tard degut a confondre`s amb l'horari, no obstant el partit ha segut de màxima rivalitat on si bé els Sub-10 prompte s'ha posat amb un 2 a 0, els Lyoko s'han refet i han pogut fins i tot obtindre un resultat més afavoridor. A este partit s'han pogut vore gols de molt bella factura, i molts xuts als pals per part dels Sub-10.


En el segon encontre, es preveia un partit de poder a poder, per part dels dos gallets de la competició, i així ha segut, lluita constant i ferma, sense grans distancies al marcador, gran igualtat i alt nivell de joc, lo qual s'ha traduït en un empat final. S'han fet comentaris com que "açò es una final anticipada". El temps ho dirà.