dijous, 16 de juny del 2011

PARTIT PATRONATIC


Dins de la tercera edició del Futbol al Rogle, abans de la final, sobre les 20'30 hores del dissabte, un grup de xiquets del Campionat de Futbol del Patronato jugaran un partit amistós, lo qual a part de mostrar al "tendido" les seues dots futbolístiques, permetrà als equips finalistes un recés fins a la disputa de la final.
Este partit l'organització ja el tenia en ment des de la primera edició, si bé els horaris de la disputa de la final de les altres dos edicions no ho pogueren portar a terme.
Amb la disputa d'este partit de joves valors, s'enllaça la competició que paga, el Futbol al Rogle, amb la competició beneficiaria de la recaptació neta, el Futbol del Patronato (de les poques, per no dir l'única competició local on no es paga per jugar).
També els joves futbolistes se senten reconeguts, i xafen altres arenes, no tan sols la del Patronato, on cada volta anem aconseguint que hi hagen menys pedres i més terra. Tal volta arribe un moment, que el camp del Patronato estiga en òptimes condicions per a la disputa del futbol, ja falta poc però encara falta uns quants retocs més.
"Suerte, y al... balón".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada