dissabte, 22 d’octubre del 2011

CRÒNICA JORNADA 2


A la segona jornada ja feia acte de presència l'últim dels equips que quedava per començar la temporada, després del descans la primera jornada, al ser imparells.
Abans de començar i com de moment la pluja no rega el camp, amb tal que estiga en les millors condicions possibles, l'organització l'ha regat, si bé l'oratge semi-estiuenc seca prompte l'empedrat.

Els resultats d'esta segona jornada han segut:
Els Dimonis 6 - Els Doraimons 3
La Cantera 3 - La Frontera 2

El primer dels encontres donava inici amb màximes ganes i empenta per part d'ambdós equips, on els Dimonis s'han posat per davant al marcador amb un dos a zero, no obstant un canvi de porter en Els Doraimons ha fet que l'anterior porter igualara el tantejador ràpidament. Als Doraimons els hi ha faltat molt poc per poder parar l'ansia golejadora del capità Dimoni, on hui si s'ha vist este un equip més organitzat. Els Doraimons tenen qualitat, si bé els ha faltat un poc d'organització a la rereguarda. En definitiva bons presagis per als dos equips.

El segon encontre ha segut de màxima rivalitat, La Cantera prompte ha foradat el marc contrari, posant-se fins a tres a zero al marcador, si bé la constància i qualitat han fet que La Frontera, sense desanimar-se haja pogut marcar dos gols a la segona part, estant a punt d'igualar la contesa de no ser per el coratje i qualitat del porter canterà, el seu capità.
Un molt bon partit d'anades i vengudes, i equilibrat. Ojalà foren sempre tots els partits així.

La tercera jornada ja ens espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada