dissabte, 24 de març del 2012

CRÒNICA JORNADA 17


La jornada dissetena amb bon ambient tan per l'oratge com pel públic, ens hi ha portat la primera victòria dels Doraimons, que si bé a tots els partits han donat la cara, sempre els ha faltat un poquet per a poder guanyar, i a la fi a esta jornada han aconseguit la victòria que ja tenien més que mereixcuda.
La igualtat ha segut la nota predominant, que al cap i a la fi es lo que es desitja, independentment del resultat final.
Estos resultats han segut:
La Frontera 2 - La Cantera 1
Els Doraimons 3 - Els Dimonis 1

Primer encontre, molt igualat en el qual La Cantera ha desperdiciat ocasions clares de gol, lo qual ha acabat pagant davant la qualitat de l'equip de La Frontera, que tampoc ho ha tingut fàcil i a les acaballes de l'encontre ha vist perillar la victòria.

El segon partit ens ha portat la comentada victòria Doraimon, això sí molt lluitada i que també haguera pogut caure del costat Dimoni, havent estavellat uns quants tirs al travesser.

Després d'esta quedaran tres jornades per a l'acabament de la lliga, que decidirà el primer finaliste. Una lliga molt igualada i de molt bons partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada