dissabte, 12 de gener del 2013

CRÒNICA JORNADA NÚM. 9


Nou any, nova jornada, d'ambient humit i fred, no podem esperar menys de l'hivern bocairentí. Això sí la il·lusió dels joves esportistes hi ha calfat l'ambient amb una gran competitivitat.
S'han donat els següents resultats:

Mariola 3 - Club Pengüin 1
El partit que obria la jornada ha estat lluitat de poder a poder, i si bé els mariolencs s'han posat per davant al marcador, els Pengüin prompte han igualat i degut al malbaratament de nombroses ocasions del Mariola, a punt han estat de retallar distància amb el líder, cosa que finalment no ha pogut ser.

Els Davinchis 1 - Los Infernales 3
Los Infernales amb un joc coherent i eficaç, poc a poc han anat superant a un bon equip com Els Davinchis, on a les segones parts baixa un poc el pistó quan la condició física dels jugadors més grans comença a ressentir-se.

El Bardalet 0 - Los Picapiedra 5
Evidentment no deu ser fàcil no haver-hi encara abastat ninguna victòria, tot i això l'equip del Bardalet sempre dona el màxim per aconseguir-la, no obstant un ferm equip organitzat i lluitador com Los Picapiedra, era un difícil escull per a poder abastar l'objectiu.
No obstant, cal no decaure, ja que si bé els resultats a la classificació no es reflecteixen, si va curtint als jugadors i millorant-los a títol individual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada