dissabte, 9 de febrer del 2013

CRÒNICA JORNADA NÚM. 11



Després del parèntesi fester, la competició repren el seu rumb, i encara la recta final, per a determinar els finalistes d'esta temporada.

S'han donat els següents resultats:

Los Picapiedra 2 - Los Infernales 6

El cada volta millor joc desplegat per Los Infernales els ha portat a aconseguir una nova victòria, tot i la gran actuació del porter picapedrer que ha fet intervencions de gran mèrit. També l'assistència ajuda a decantar la balança cap a un lloc o un altre.

Club Pengüin 6 - El Bardalet 2

Perillava el començament del partit per la falta d'efectius per les dos parts, si bé a la fi el partit s'ha pogut jugar. No obstant les baixes sofertes pel Bardalet novament els han fet impossible plantar cara a un difícil rival. Quan no falla ú falla un altre, tan sols a un partit ha assistit l'equip al complet, lo qual dificulta sumament que es puga aconseguir alguna victòria.

Mariola 3 - Els Davinchis 2

Començament fulgurant dels mariolencs, posant-se amb un tres a zero al marcador, lo qual els ha fet confiar-se, lo que han aprofitat Els Davinchis, per estar a punt de remuntar, degut al seu sòlid e impetuós joc, i al lideratge del seu capità.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada