diumenge, 16 de juny del 2013

CRÒNICA FUTBOL AL ROGLE 2.013



Baix un sufocant calor donava començament a la històrica plaça de bous de Bocairent, l'edició 2.013 de l'original competició de Futbol al Rogle. Previament la plaça ja havia segut acondicionada per l'ocasió.
A les 17 hores començava la fase de grups amb partits altament igualats i un alt nivell de joc, esta fase concloïa al voltant de les 20 hores, on seguidament els dos primers equips de cada grup jugaven les semifinals, amb els següents resultats:

Pili La Gorda 1 - Puf 1
Partit que com el resultat denota ha segut nivellat i que s'ha hagut de resoldre als penals, on l'últim penal de la tanda decidia el passe a la final de l'equip Puf, després de no haver-se aconseguit macar-ne cap previament.

Los Amigos de Billy 2 - El Gat d'En Jose 5
Novament un molt bon partit, que ha caigut de la part dels felins, no sense haver-se hagut de treballar la victòria davant un competitiu i experimentat Amigos de Billy.

Per a concloure tenia lloc la gran final, amb el resultat de;

Puf 2 - El Gat d'En Jose 4
Un gran encontre amb un molt bon joc per part d'ambdós equips, decantant-se per l'equip amb més punteria davant la xicoteta porteria.

La jornada finalitzava amb l'entrega de trofeus per part del Sr.Regidor d'Esports i amb la retirada dels elements necessaris per a disputar la competició amb tal de deixar la plaça novament tal i com estava.

Agraïr sumament a tots els que han participat, i sobretot a totes les persones i institucions que han col·laborat per a que este torneig es portara a terme i que sense les quals tot este tipus d'iniciatives no es podrien tirar endavant.

La recaptació ja està prevista invertir-la en el camp del Patronato amb una unes xicotetes millores fins on el pressupost ens arribe.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada