dissabte, 30 de novembre del 2013

CRÒNICA CINQUENA JORNADA


Amb un oratge molt fred i humit, denominat popularment com "amargor", (on cal destacar la formalitat de la gran majoria de jugadors, que tot i el fred reinant han fet acte de presència), s'ha disputat una nova jornada lliguera, en la qual s'han donat els següents resultats:

Vinalopó 2 - Los Goleadores 6

Durant la primera part la igualtat ha segut la nota predominant, si bé una volta Los Goleadores han trobat el forat en la rereguarda del Vinalopó els gols han anat caient de manera consecutiva. Molts dels jugadors del Vinalopó encara no tenen massa clar que açò del futbol és un joc d'equip i pequen d'individualistes.

Els Futboleros 2 - La Pedrera 8

El criteri i la definició de La Pedrera ha superat a la voluntat i empenta dels Futboleros, on uns primers compassos d'igualtat han donat a la fi un tanteig clarificador de lo que ha segut el segon temps.

Magics 3 - Els Blaugranes 9

L'empenta i qualitat del capità dels Magics, així com dels seus companys, no ha segut prou per impossibilitar una nova victòria blaugrana, que els fa aconseguir la primera plaça degut al seu joc sòlid i consistent.

A la setmana que ve no hi haurà jornada, serà de descans per ser pont.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada