diumenge, 29 de desembre del 2013

CRÒNICA TORNEIG INFANTIL

Durant la matinal del dissabte vint-i-huit de desembre, va tindre lloc el torneig de futbol infantil mixt, organitzat conjuntament pel C.E.Bocairent, l'Ajuntament i el Patronato, amb una nodrida assistència tant de xiquets participants, com de pares, familiars i aficionats a l'esport rei, tot i que l'oratge hivernal no convidava massa a estar al camp de l'avinguda dels Terrers.

Els sis equips participants disfrutaren de xafar la gespa artificial del camp municipal, i disputaren partits d'alta intensitat competitiva, i que després de la fase de grups van decidir els semifinalistes els quals foren:

Los Leones 1 – El Pinar 1
Un disputat encontre, que haguera pogut caure de qualsevol costat, pero que, com el resultat indica, va ser molt igualat, tenint que decidir-se a la tanda de penals.

La Frontera 2 – L'Alboret 2
Després de posar-se per davant al marcador amb dos gols d'avantatge, La Frontera va vore com la constància i entrega dels de l'Alboret remuntaven fins a igualar l'encontre, que també es va tindre que decidir per mig del punt fatídic.

Els penals decidiren que els finalistes foren;

El Pinar 0 – La Frontera 3
Duel fraticida, on la qualitat i criteri d'ambdós capitans va decidir el guanyador, degut a que un d'ells tenia sequeles de una malaltia sofrida la nit anterior.

En resum una molt bona matinal de futbol, tot i el fred reinant, on cal agraïr la col·laboració de tots els que han fet possible la mateixa, i on la xicoteta recaptació anirà destinada a millorar en la mesura de lo possible les instal·lacions del camp de futbol del Patronato.

Gràcies a tots!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada