dissabte, 15 de febrer del 2014

CRÒNICA JORNADA DÈCIMA

Desprès del parèntesi fester, la competició patronàtica torna a reprendre la marxa, encarant la recta final de la lliga que definirà el primer dels finalistes. El vent ens ha donat una treva i ens ha permés  disfrutar d'un oratge idoni. A la volta cal destacar que, al contrari que altres anys, durant les festes patronals no s'ha produït cap acte vandàlic en les instal·lacions, lo qual s'agraïx sumament.

S'han donat els següents resultats:

La Pedrera 5 – Els Futboleros 1
Un bon inici Futbolero no ha segut suficient per superar la constància i coherència del joc de La Pedrera, que tal i com indica el seu nom pedra a pedra fa configurant un joc sòlid i difícil de superar.

Els Blaugranes 6 – Magics 3
Partit amb nombroses absències per part d'ambdós conjunts. Lo qual ha obligat a una major participació dels més menuts que poc a poc van soltant-se. El partit s'ha decantat per l'empenta d'un dels millors jugadors blaugranes que ha segut l'artífex dels sis gols.

Los Goleadores 6 – Vinalopó 1
El Vinalopó ha començat guanyant i aguantant les envestides del joc Goleador, si bé el descans els ha afectat negativament, ja que a la segona meitat ja no han pogut controlar l'alt nivell de joc de Los Goleadores, que continuen mantenint-se a lo alt de la taula classificatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada