diumenge, 11 de maig del 2014

CRÒNICA QUARTA JORNADA ELIMINATÒRIA



Després del parèntesi pascuer, la competició encara la recta final, per a definir l'altre finalista.

A primera hora del matí l'organització regava de manera acusada el camp, si bé degut a les condicions del propi camp i a la sufocant calor, el camp quedava con si res.

Disputant-se els següents partits:
Magics 2 – Los Goleadores 5
Partit amistós on els Magics han lluitat fins al final davant un dels finalistes, i han venut molt cara la seua derrota. Los Goleadores per la seua part, han anat definint conceptes de cara a la finalíssima.

Vinalopó 2 – La Pedrera 2
Partit on als seus primers compassos pareixia que anava a caure de manera fàcil del costat de La Pedrera, però una sòlida segona part del Vinalopó ha fet que a l'última jugada de l'encontre, a la treta d'un corner el Vinalopó igualara el partit, sense temps a reaccionar ja per part de La Pedrera. També cal destacar que l'àrbitre no ha xiulat, al no apreciar-ho, un gol fantasma a favor de La Pedrera, que haguera pogut decantar el partit cap al seu costat. (Hi haurà que deixar a este àrbitre unes quantes jornades a la “nevera” a vore si espavila. Igual li ve bé amb la calor que està fent).

Els Futboleros 6 – Els Blaugranes 2
La constància i retrobament amb la solidesa dels inicis de temporada han fet que Els Futboleros superaren a l'ímpetu i lluita dels Blaugranes.

El transcórrer d'esta lligueta eliminatòria ha fet que a la pròxima jornada l'última, tant La Pedrera com Els Futboleros estiguen igualats a punts, no podent ser superat ja per cap altre equip, pel que l'enfrontament entre ambdós equips la pròxima jornada serà definitiu de cara a decidir l'altre finaliste de la competició. Cal destacar que en cas d'empat seria La Pedrera el que passaria a la final degut a la millor diferència de gols.

P.D.: Si bé açò no els aplegarà, ni paliarà el sofriment de les families afectades. Des de el campionat del Patronato, ens sumen al condol per la mort en tràgic accident de tràfic a Extremadura, de cinc xiquets d'un equip de futbol sala. Joventut i esport, una molt bona combinació (com al nostre campionat), han quedat de forma sobtada en res per altra combinació, carretera i drogues, una mescla molt perillosa. Descansen en pau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada