dimarts, 14 de setembre del 2010

GUARDONAT GALA DE L'ESPORT 2.010: XAVI ESPINÓS


En els albors del nou segle naixia al nostre poble una jove promesa del futbol bocairentí del qual s'espera done grans vesprades de glòria a l'afició bocairentina, pues les seues innates qualitats futbolístiques així com la seua contínua progressió, fan que este jove siga ja un mestre del baló. Havent pogut disfrutar dels seus grans dots futbolístics durant els quatres anys en què ha participat en les matinals sabatines del campionat del Patronato.
I si bé ja en els seus primers anys apuntava alt, a poc a poc ha anat millorant a passos engegantits any rere any, fent de Xavi un valor molt a tindre en compte dins del panorama futbolístic local, no sent d'estranyar que de seguir amb esta línia ascendent aconseguisca cotes més altes que superen l'àmbit local.
A banda de la seua gran qualitat cal afegir altres grans característiques d'este jove futbolista, com són el seu sentit de la responsabilitat, assistint sempre a jugar, inclús en jornades en què la inestabilitat climatològica obligava a suspendre la jornada, però Xavi sempre s'acostava al Patronato per si de cas es jugava. També és digne de ressenyar el seu sentit d'equip. Mai, a pesar de tindre un gran nivell de joc, ha sigut un jugador egoista amb el baló en els peus, sempre ha sigut generós, procurant assistir al company millor col·locat, independentment de la seua edat, mostrant la seua total confiança en tots i cada un dels companys amb què ha anat jugant.
Estes qualitats, i moltes altres, fan de Xavi un gran futbolista, i el que és encara més important, una gran persona.
I com sempre apuntem en estes línies, en estes primerenques edats, les qualitats són importants, però és fonamental el suport familiar, del qual Xavi sempre ha gaudit, el que li ha permés polir la seua formació futbolística.
Ja en el seu primer any de participació Xavi era partícip del triomf del seu equip en la tradicional gran final de la Festa del Patronato, obtenint també dos subcampionats més que afegir al seu palmarés.
El seu olfacte cara a porta, li ha permés ser el màxim golejador en l'última temporada en què ha participat, aconseguint la no menyspreable xifra de 37 gols. Com es pot apreciar este jove jugador apunta alt.
Li agraïm que ens haja permés disfrutar del seu joc durant els anys en què ha participat en la competició del Patronato, i li desitgem que continue per esta línia, la qual estem segurs li portarà a aconseguir grans cotes.
Enhorabona Xavi!.