dilluns, 27 de setembre del 2010

QUASI HO ACONSEGUIM


Durant estos dies, i aprofitant la pluja caiguda s'ha aplanat el camp amb maquinaria pesada, i cert és que ha quedat en perfecte estat de revista i sense pedra alguna, després d'haver transvasat una poca de terra del camp de futbol municipal.

No obstant, la terra no acaba de compactar bé, i es més que possible que es torne a soltar durant l'ús del camp. En fi s'ha intentat amb un poc d'imaginació i utilitzant els poquets recursos que té el Campionat, per poder adequar el vetust camp a les millors condicions possibles, puix el xiquets s'ho mereixen tot i més.

A la volta les brigades municipals han netejat l'entorn, quedant les instal·lacions preparades per començar la temporada.

Per a poder arreglar el camp d'una manera definitiva i adequada fan falta uns quants duros, perdó euros, i ja hauria de ser alguna corporació local la que es decidira a agafar el bou per les banyes, amb tal que el mig centenar de xiquets puguen jugar al futbol en les millors condicions possibles, així com tots aquells que entre setmana disfruten al Patronato de la pràctica de l'esport ho feren de la manera més digna possible. Es clar que ara no son els millors temps, i que el Patronato es una institució privada, però cert es que el Patronato sempre ha estat al costat de la societat bocairentina des de la seua fundació recolzant-la en tot el que ha pogut. No està de més que sense grans ostentacions, de quan en quan se li torne alguna cosa en benefici de tots.

En fi a il·lusió no ens guanyarà ningú, i en breu la pilota tornarà a rodar al camp de la baixaeta del Santo Cristo una temporada més, i ja en van unes quantes.