dilluns, 25 d’octubre del 2010

COMENÇA EL CAMPIONAT


La temporada 2.010-2.011 ja ha començat. Amb noves i renovades il·lusions la bendita rutina sabatina del partidet al Patronato ha tornat a ser una realitat un any més. Al parèixer el terreny de joc va aguantant després de l'aplanada soferta i ha permés als joves jugadors desplegar el millor del seu joc. Abans del començament s'ha marcat el camp degudament i s'ha fet el repartiment d'equipacions.

Els resultats de la primera jornada han segut els següents:

Els Pirulos. 7 – Código Lyoko. 1
Sub-10. 8 – Los Gormitis. 1

Si bé els resultats han segut amplis, el joc ha resultat bastant igualat. A l'encontre inaugural Els Pirulos han iniciat el partit amb molta empenta i prompte han aconseguit una bona renda que la lluita constant del Código Lyoko no ha pogut reduir. Destacant a este partit la bona actuació del porter Lyoko que per a ser la primera volta que lluia els guants de porter hi ha quallat un gran partit. En resum un partit d'un equip solvent front a un equip en vies d'organització i amb grans expectatives.

Al segon encontre Los Gormitis han sofert la baixa de dos efectius que no han acudit a jugar, lo qual ha descompensat un poc la contenda, a la volta l'envergadura del porter Sub-10 ha fet quasi impossible batre'l. Els Sub-10 amb una dupla atacant de dos germans que porten el futbol a la sang, han pogut a base de bon joc perforar la meta contraria d'una manera letal.

Poc a poc quan els jugadors vagen coneixent-se més i amb l'ajuda dels pares, organitzant-se de la millor de les maneres al terreny de joc, es preveu igualtat, que al cap i a la fi es el que es pretén, que unes voltes guanyen uns i altres guanyen altres. Però el joc es el joc, els capitans han elegit els jugadors que han estimat convenient, i com sempre l'assistència marcarà la regularitat de cada un dels equips.