dimarts, 2 de novembre del 2010

MATEIXA TÒNICA


Seguint amb la tònica iniciada la setmana passada, els dos equips que van guanyar, ho han tornat a fer, i al contrari hi ha dos equips que encara no han estrenat el seu caseller de punts. No obstant no hi ha ni que tirar cohets ni que desanimar-se, l’esport de la pilota es així de capritxós, i com va dir aquell tecnic balcànic “futbol és futbol”. Si bé portem tan sols dos jornades, ja ens anem adonant de que hi ha jugadors de primer any que poden aplegar ben lluny, amb gran desimboltura i dots per triunfar a este esport.

Els resultats de la segona jornada ha sigut:
Sub-10. 7 – Código Lyoko. 0
Los Gormitis. 4 – Els Pirulos. 10

A l’encontre que iniciava la jornada la lluita constant i empenta del Código Lyoko no ha segut lo suficient decisiva per a poder foradar la porta d’un porter d’envergadura, com és el del Sub-10, al qual hi haurà que col·locar-li bé els tirs amb tal de que els balons arriven al fons de la xarxa. A la volta la resta de l’equip sap molt bé quin es el seu paper dins del terreny de joc, el que fa que el contrincant tinga que cuallar una bona actuació per a poder guanyar-li. Als Lyokos alguns jugadors encara estant en procés d’adaptació a la competició, el que fa que el pes del partit tinga que recaure damunt d’uns pocs jugadors; no obstant cal destacar que si bé el marcador denota una clara diferència, el joc ha sigut més bé igualat.

L’encontre que tancava la jornada ha donat com a guanyador a Els Pirulos, no sense tindre que suar la gota gorda davant Los Gormitis, que empentats pel seu capità son un rival a tindre en conter, si bé la merma d’efectius han fet que els que han cumplit tingueren que multiplicarse per fer front a la notable qualitat balompédica del contrincant Pirulo. Els castics paternals que alguns progenitors infringeixen als seus fills amb la prohibició de l’assistència al partit, acava repercutint com sempre a la resta de l’equip que sofreix les absències, es a dir es un castic per a tot l’equip. Cadascú té la seua forma d’educar als seus fills, si bé hi hauria que valorar les repercusions dels castics. Tots els anys hi ha alguna jornada i equip que sofreix els castics paternals.

La pròxima jornada es presenta emocionant, amb partits per inaugurar el caseller de punts en un cas, i per posar-se al front de la taula en altre. Cal no pedre-se’l.