dissabte, 1 de desembre del 2012

CRÒNICA JORNADA 5


Amb un oratge hivernal, fresc i humit, donava inici la cinquena jornada, on previament l'organització ha posat a punt el camp i voltants, inclusivament tapant els forats que els gossos novament hi havien fet.
Els resultats han segut els següents:

Mariola 4 - Los Picapiedra 2

Un partit molt disputat i anivellat, de tira i arronsa, que a la fi la solidesa com a equip dels mariolencs s'ha imposat davant un ben plantat equip de Pedro i Vilma.

El Bardalet 2 - Los Infernales 3

En esta ocasió sí, amb una màxima assistència, i amb algunes indicacions externes, El Bardalet ha plantat cara a un bon equip con Los Infernales, participant del joc constantment tot l'equip, i sense decaure en la lluita. Los Infernales per la seua part, han hagut de lluitar al màxim per emportar-se els tres punts i abastar el segon lloc.

Els Davinchis 2 - Club Pengüin 1

El partit que tancava la jornada, també ha segut molt igualat, i Els Davinchis han hagut de posar tota la carn al rostidor amb tal de superar un gran gol del Club Pengüin, que d'igual forma s'haguera pogut emportar la victòria.

Cal tindre en conter que la pròxima jornada es jugarà el dijous 6 de Desembre (festiu) i no el dissabte 8 (també festiu). Enguany la Festa del Patronato es el 18 i 19 de Maig (es a dir un mes abans que l'any passat), i hi ha un equip més que la temporada passada a la competició, per lo que convé de moment tractar d'aprofitar qualsevol data disponible, amb tal de quadrar tots els partits de la competició i no deixar-la a mitges.

També en relació als horaris, per si algú té qualsevol dubte, es reitera que es tracta que tots els equips haguen jugat, quan acabe la competició, les mateixes voltes a les mateixes hores (més o menys). Per això cal no amotinar-se si algú li toca jugar dos dissabtes seguits a la mateixa hora, a la fi tot quadrarà.

L'organtizació ho té quasi tot previst, i tracta sempre de fer les coses amb un per què, i no a lliure albir. Almenys voluntat hi ha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada