dijous, 6 de desembre del 2012

CRÒNICA JORNADA 6




L'atípica jornada de dijous, començava amb els preparatius i adequació del camp, amb reg inclòs, deixant el camp en immillorables condicions, dins de lo que es el terreny de joc del Patronato.
Esta jornada "constitucional" ens hi ha reflectit els següents resultats:

Los Infernales 6 - Los Picapiedra 3
Un equilibrat equip Infernal encapçalat pel seu capità, autor de quatre gols, abastava una amplia renda al marcador, que no ha pogut ser remuntada pels Picapedrers, tot i un esforç d'última hora. Una confusió en l'horari per part d'una de les seues millors defensores, ha fet que arribara tard, lo qual ha sigut notat l'equip de Los Picapiedra.

El Bardalet 2 - Club Pengüin 4
Igualat encontre, on El Bardalet, tot i alguna absència i amb les oportunes indicacions externes han plantat cara a un seriós i organitzat equip Pengüin, que poc a poc va sumant punts a la taula clasificatória.

Els Davinchis 0 - Mariola 1
Els Davinchis amb uns bons jugadors, ben organitzat i lluitador, a punt han estat d'almenys empatar davant el líder. A l'equip del Mariola, l'ambició per marcar d'alguns dels seus jugadors, els fa perdre potencial al mig del camp, jugant amb massa "palomeros". La solidesa defensiva els ha fet aconseguir la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada