dissabte, 12 d’abril del 2014

CRÒNICA JORNADA TERCERA LLIGUETA ELIMINATÒRIA



Previ al Diumenge de Rams tenia lloc l'antepenúltima jornada de l'actual edició d'este longeu campionat, amb màxima expectació i rivalitat donat que ja està en joc qui serà l'altre finaliste.

Els resultats han sigut els següents:

Els Blaugranes 0 – La Pedrera 5
Partit on hi havia molt en joc, lo qual s'ha notat dins i fora del camp. Els Blaugranes no han materialitzat un bon inici, i han sigut superats per una formació sòlida com La Pedrera, basada en un joc i una ubicació al camp amb molt de criteri, que poc a poc ha anat imposant-se fins a arribar a un resultat solvent.

Vinalopó 4 – Magics 2
Partit nivellat, el qual han tingut que lluitar molt el Vinalopó amb tal de sobrepasar a uns Magics, que de la mà del seu capità son capaços de posar en un compromís a qualsevol equip.

Los Goleadores 7 – Els Futboleros 5
Partit de tira i arronsa, i de moltes provatures degut al caràcter amistòs del mateix. I on s'han vist gols de molt bella factura. Ha segut un partit per a disfrutar tan per part dels jugadors com dels espectadors.

Ara la competició farà un paró pasquero, i es rependrà el pròxim deu de maig, on les dos últimes jornades de la lligueta eliminatòria decidiran qui serà l'altre equip finaliste.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada