dissabte, 5 d’abril del 2014

CRÒNICA SEGONA JORNADA LLIGUETA ELIMINATÒRIA



Amb bon oratge, i un gran ambient, tenia lloc la segona jornada de la lligueta a una volta que va a determinar quin equip serà l'altre finalista d'esta il·lustre competició.

La jornada ens oferit els següents resultats:

LA PEDRERA 6 – MA GICS 2
Els Magics tot i amb la baixa d'un dels seus puntals, han posat les coses més que difícils a La Pedrera, que hui no hi ha tengut el seu millor dia. Ja que fins a última hora en que l'encontre estava 2 a 2 la cosa ha estat igualada, si bé un error de plantejament màgic, de nodrir amb massa jugadors la davantera ha deixat la rereguarda desguarnida, el que ha segut aprofitat per La Pedrera per guanyar ampliament als últims compassos de l'encontre.

ELS BLAUGRANES 5 – LOS GOLEADORES 3
Partit amistós, on Los Goleadores, que no estaven al complet, han segut superats per uns Blaugranes, que han posat més intensitat a l'encontre, de cara a servir-los com a un seriós entrenament per a la recta final de la lligueta.

ELS FUTBOLEROS 4 – VINALOPÓ 4
Nivellat partit que haguera pogut decantar-se per qualsevol de les parts, amb el malbaratament de varies ocasions de gol, i amb bon joc però no massa acertada definició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada