dimecres, 9 de desembre del 2009

CRÒNICA JORNADA NÚM. 7. AIXÒ SÍ.


Esta ha sigut la primera jornada en què l'oratge hivernal ha fet acte de presència: una xicoteta rosada matinera, ambient gelat, olor a llar pels fums que emanen de les ximeneres pròximes, rajos de sol que el públic agraïx, en fi ambient de Patronato. I efectivament tots els preparatius que l'oratge ens proporcionava, han confirmat que durant esta jornada i amb l'asistència de quasi tots els efectius dels quatre equips participants, ha tingut lloc una gran matinal de futbol: disputat, igualat i amb qualitat. Els partits s'han decidit a ultima hora, i per l'empenta i joc dels contendents, no per que un equip hi haja tingut menys membres dels majors que l'altre.
A la volta destacar que si bé la presència dels més majors de tots els equips fa que la cosa s'iguale bastant, els més menuts venen apretant fort, i no s'acovardisquen davant contrincants de major corpulència. Molts avancen en el desenrollatment del seu joc a passos agigantats, de seguir per eixe camí, la cantera bocairentina té d'on nodrir-se.

Pel que fa referència als resultats de la jornada, han sigut els següents:

Los Machacantes 4 – El Diablo Infernal 5
Los Filipenses 6 – Los Guacamoles 3

El primer dels partits a punt a estat de no disputar-se per no haver-hi el nombre mínim de jugadors per poder jugar en l'equip Infernal, no obstant a ultima hora la presència del membre més jove de l'equip ha pogut completar l'equip i donar inici al partit, el qual ha sigut més que igualat. Poc a poc l'equip de El Diablo ha anat incorporant efectius fins aplegar a huit, si bé això no ha fet decaure la balança del seu costat fins a ultima hora. Un gran partit amb màxima rivalitat fins al xiulit final.

Al segon dels encontres, amb el lideratge en joc, la tònica d'igualtat ha sigut també el que ha predominat al llarg de tot el partit, ja que si bé l'equip de Los Filipenses sempre ha anat per davant en el marcador, fins i tot amb empat durant algun tram del partit, no ha sigut fins a molt últimissima hora quan ha pogut aconseguir una avantatge per a poder finalitzar el partit amb la mínima solvència necessària per a emportar-se els tres punts i posar-se al capdavant en la classificació.

El públic, també amb la igualtat dels encontres s'ha implicat al màxim, ambientant la disputa dels partits, i animant als joves participants, que si bé alguna llàgrima ha brollat al final d'algun dels encontres, el desànim no ha fet acte de presència per lo igualat de la cosa. Acabant el segon dels encontres al voltant de migdia, que el volteig general de campanes, imaginem que per la festa de Santa Bàrbera, pareixia que esclatava d'alegria, per que al fi amb una màxima assistència, la competitivitat ha sigut d'alt nivell i durant tots dos encontres. Esperem que la cosa continue així.