dilluns, 31 de maig del 2010

FUTBOL AL ROGLE


Acabada la temporada regular, iniciem a la nostra localitat les jornades esportives estivals, i dins de les mateixes, per segon any consecutiu, tindrà lloc la peculiar competició de futbol al rogle els dies 19 i 20 de Juny. Competició de quatre contra quatre, sense porter, amb porteries xicotetes, i a disputar al rogle de la més que centenaria plaça de bous bocairentina. Els partits son curtets però intensos.
Els beneficis d'esta competició, es destinaran totalment per a les necessitats del Campionat del Futbol del Patronato. Evidenment que si hi han beneficis es per què un grapat de persones i institucions, encapçalats per la regiduria d'esports de l'Ajuntament de Bocairent, presten la seua col·laboració altruista, puix si hi haguera que pagar hores i materials, seria una competició clarament deficitària. Per tant, en nom de tots els xiquets del Patronato, gràcies a tots els que feu possible que tinga lloc esta competició.
També seria més fàcil, no fer res i anar, any rere any, a demanar diners a l'Ajuntament, i evitar-se mals de cap, i si ens els donen perfecte i si no, malparlar de la institució. No obstant, creiem que amb imaginació i ganes, podem evitar “sagnar” l'economia local en la mesura de lo possible.

Per tant, a la volta que es pren part a la competició, es col·labora amb la noble causa patronàtica. També es cert, que abans, al Patronato, es jugava amb pilotes de simolsa i no passava res, no obstant els temps canvien, i si poc a poc podem anar oferint unes millors condicions als xiquets que s'inicien a jugar a futbol al camp del Patronato, sense demanar-los ni un euro a canvi, millor que millor. Al cap i a la fi, sempre el Patronato ha segut una institució, des de la seua creació allà pel 1898, que ho ha donat tot sense esperar res a canvi.

En fi, que el que vullga participar, motivat per la causa que siga, ho pot fer apuntant-se al Gimnàs Sam, a Ricardo Reig o al e-mail futbolpatronato@gmail.com. La inscripció puja 30'00.- eur per equip (sense camiseta), a pagar abans del primer partit. El mínim de jugadors per equip son 4 i el màxim 6, sent l'edat mínima 14 anys. Finalitzant el termini l'onze de juny. El sorteig dels grups tindrà lloc el dia 14, a les 20 hores a l'Ajuntament. Agraïnt que el que tinga pensat participar s'apunte dins del termini previst, evitant imprevistos d'ultima hora que suponen maldecaps innecessaris, i que a la volta el que pot provocar es que no puga participar.