dilluns, 10 de maig del 2010

JA ENS QUEDA POC


Amb un immillorable terreny de joc, dins del que es el camp del Patronato clar, degut a la pluja caiguda el dia d'abans, que permetia que l'arena estiguera un poc més compacta, així com que la pols no fera acte de presència, tenia lloc la disputa de l'última ronda eliminatòria que dilucidarà qui serà l'altre finalista de la present edició del Campionat.

A l'hora oficial de les 10'15, començava l'emocionant duel, que enfrontava als equips de El Diablo Infernal front a Los Guacamoles. El Diablo de la mà del seu capità es posava prompte per davant al marcador, si bé això feia espavilar a l'equip Guacamole, que a rengló seguit contraatacava una i altra volta, fins pegar-li la volta al marcador, circumstància esta que ja no variara fins a la finalització del partit, fent que el resultat final fora de El Diablo Infernal 3 – Los Guacamoles 7, quatre gols de renda per a la disputa de l'encontre de volta que posen en franquícia l'eliminatòria, si bé El Diablo té qualitat suficient per poder pegar-li la volta al pròxim partit.

Acte seguit tenia lloc un peculiar encontre, que no sabem si s'ha donat abans, un combinat d'ambdós equips ja eliminats, s'enfrontava a Los Filipenses en un partit amistós, que el que pretenia es que la sang jove que corre per les venes dels inquiets futbolistes no parara esta setmana i pogueren complir amb la disputa del partidet setmanal al Patronato. Al combinat dels dos equips eliminats (Los Machacantes i Les Taràntules), s'han unit dos jugadors més de El Diablo Infernal, fins completar la desena de jugadors, contra huit de Los Filipenses. Malgrat el caire amistós, com se sol dir a ningú li agrada perdre ni a les caniques, lo qual ha fet que s'haja disputat un entretingut encontre amb anades i vingudes tant del combinat com de l'equip Filipense, sent este últim, el que degut a la qualitat dels seus jugadors i el coneixement entre ells, el que guanyara el partit per un 8-4, acomiadant-se amb este partir alguns jugadors del seu pas pel Campionat del Patronato, degut ha haver complit ja l'edat màxima permesa.

Després un allau de joves, relacionats amb la festa de la Madre Piedad de la Cruz, prenia posesió dels patis del Patronato, per disfrutar de jocs i altres activitats de la Festa. El Patronato, tornava una volta més a ser centre de joventut i activitats, el que des de sempre hi ha sigut.