dilluns, 24 de gener del 2011

GRIP I “FRESCORETA”


Ens havíem acostumat al temps plàcid i primaveral, però açò es Bocairent, i Gener es sinònim de fred, circumstància que s'ha donat a esta jornada en què el fred hivernal ens ha recordat a quina època de l'any estem, lo qual unit a l'epidèmia de grip que assola gran part del país, s'ha traduït en minva d'efectius a la majoria d'equips.

Els resultats de la jornada han segut:
Los Gormitis. 3 – Sub-10. 1
Código Lyoko. 0 – Els Pirulos. 9

El primer dels encontres ens ha oferit un partit molt igualat, en què els Sub-10 s'han posat davant al marcador al principi de l'encontre, després d'un gran gol per tot l'escaire. Defensant l'exigua renda durant gran part del partit, puguen inclusive augmentar-la, no obstant ja a les acaballes del partit Los Gormitis han igualat el tantejador, cosa que ha fet decaure la moral dels Sub-10, si bé podien encara remuntar el gol encaixat. Esta baixada de moral ha segut aprofitada pels Gormitis per donar l'empenta final que els ha permés guanyar el partit.

Al segon partit si bé els Lyokos han començat plantant cara al líder, quan han encaixat els primers gols han baixat un poc la guàrdia que hi ha segut aprofitada pels Pirulos per posar distància al marcador. Els Lyokos a la volta s'han vist afectats per la grip, lo que hi ha suposat la manca de jugadors que donen consistència a l'equip.

Estos resultats venen a ratificar la candidatura al títol dels dos equips guanyadors, i donen màxima emoció a la competició. Ara ja el campionat descansa fins a després de les festes patronals, desitjant a tots disfruten de les mateixes dins del respecte i la convivència que cal regnar per damunt de tot.

Bones festes a tots!