dilluns, 17 de gener del 2011

MÀXIMA RIVALITAT


Amb un temps magnífic per l'època en què estem, semi-primaveral, les joves figures locals tornaven una setmana més a disfrutar i fer disfrutar de l'esport rei, disputant grans partits de màxima rivalitat.

Els resultats ha segut :
Els Pirulos. 1 – Sub-10. 5
Código Lyoko. 6 – Los Gormitis. 8

A l'encontre que obria la jornada retornava el jove jugador dels Sub-10 que havia segut baixa per malaltia, a la volta que ho feia de porter per la baixa del porter titular, quallant un gran partit. També Els Pirulos tenien la baixa d'un dels jugadors més en forma, lo qual ha dilucidat un partit de poder a poder, estan més encertats cara a porta els Sub-10, que han fet un partit molt complet, única manera de poder guanyar a Els Pirulos, un equip que sap de què va açò del futbol. La victòria dels Sub-10 fa que la classificació s'aprete més encara, lo que ens depara un final de temporada del més emocionant.

Pel que respecta a l'encontre que tancava la jornada, Los Gormitis han segut cinc, nombre mínim per a poder jugar, el que ha fet que el Código Lyoko, que si bé no estaven tots, li plantara cara fins a l'últim tram del partit, el qual ha estat molt igualat, i batallat en tot moment, estant a punt de guanyar els Lyokos, no obstant els dos artillers dels Gormitis ha marcat el suficient nombre de gols per a poder guanyar i empatar a punts en el líder de la classificació.