dilluns, 10 de gener del 2011

S'APRETA LA COSA


Comença un nou any, i el camp del Patronato repren la seua activitat futbolística, amb un immillorable oratge per a l'època en què estem, i amb moltes ganes per part de tots, ja que feia quasi un mes que la pilota no rodava de manera oficial.
Botes noves, la majoria de color, això de les botes negres pareix que s'acaba, les modes son les modes, i es que Ses Majestats pareix ser que s'han portat prou bé amb els joves esportistes.
Referent als encontres, els resultats han segut :
Los Gormitis. 4 – Els Pirulos. 2
Sub-10. 10 – Código Lyoko. 0

El partit que obria la jornada enfrontava als dos primes classificats, i com s'esperava no ha decebut gens ni mica, un gran encontre jugat de poder a poder pels dos màxims aspirants a aconseguir el títol de lliga. Un penal permetia als Gormitis avançar-se al marcador que ja no han abandonat fins al final, no sense haver d'esforçar-se al màxim per sumar tres punts més, que posen a tir de pedra la primera posició de la taula.

En lo que respecta al segon encontre, la baixa del capità i altre jugador d'últim any ha sigut acusada pel Código Lyoko, que no ha pogut fer res davant el vendaval de gols dels Sub-10. No obstant cal destacar que la baixa de jugadors d'últims anys, fa que els més joves se senten més protagonistes i comencen a despertar el seu instint futbolístic, que al pas dels anys els serà més que útil.

A este partit destacar la baixa d'un jove jugador dels Sub-10, que víctima d'una malaltia crònica l'ha impedit disputar este partit, confiem que la referida malaltia no li siga obstacle per que puga fer una de les coses que més li agrada: jugar al futbol. Esperem vore'l-lo prompte xafant la terra del camp del Patronato.