dilluns, 16 de maig del 2011

DECISIÓ FINAL


A esta jornada s'ha disputat el segon partit de la lliga eliminatòria, donant-se el resultat de Código Lyoko 1 - Els Pirulos 12. Per lo tant la decisió final per vore quin es l'altre equip finalista tindrà lloc amb la disputa el pròxim dissabte de l'emocionant encontre entre Els Pirulos i els Sub-10, el guanyador tindrà dret a disputar la gran final el diumenge 29 de maig a les 11'30 del matí.
Els Lyokos amb la disputa d'este partit acaben la seua participació oficial al campionat d'enguany, si bé el que vullga encara pot jugar l'amistós previst per a la setmana que ve.
Lamentar que tan sols hagen guanyat un partit durant esta temporada, i destacar que malgrat això sempre han fet gal•la d'una gran esportivitat i en cap moment se n'han vingut a baix, enhorabona tant als xiquets com als pares per haver aconseguit que mai haja decaigut l'ànim. Un més que mereixedor reconèiximent a tots els jugadors d'este equip, i desitjar-los que l'esperit esportiu amb que han lluitat cada partit no els abandone mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada