dilluns, 9 de maig del 2011

ELIMININATÒRIES



Passada la Pasqua de Sant Vicent, el campionat Patronàtic empren la recta final, amb la disputa de la lliga eliminatòria que decidirà l'altre finalista que s'enfrontarà als Gormitis, guanyadors del campionat lliguer.



Amb un oratge emboiregat i humit, que amenaçava amb suspendre l'encontre, s'ha disputat el primer partit de la lligueta, que ha donat un resultat de Código Lyoko. 1 - Sub-10. 9. Els Sub-10 des del primer moment han posat la màxima empenta per endur-se els tres punts, conscients que un resultat en contra minvaria molt les seues possibilitats d'estar a la final. Els Lyokos, baix la batuta del seu incansable capità, poc han pogut fer, si bé les ganes han segut màximes. Un deu per als membres d'este equip.



Després s'ha jugat l'amistós entre Els Pirulos i Los Gormitis, que degut a l'escassa presència d'efectius per part dels dos equips, estos han segut completats per altres xiquets que a priori eren espectadors, passant una bona estona d'esport i diversió. El resultat..., el de menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada