diumenge, 29 de maig del 2011

GRAN FINAL


Com a colofó a la temporada tenia lloc l'esperada gran final, i tal com indica el seu adjectiu ha segut gran i emocionant. En un camp ple de gom a gom, i amb un terreny de joc en les millors condicions de la història del Patronato, els equips Los Gormitis i Sub-10 disputaven una final de poder a poder. Si bé el favorit era l'equip Gormiti, guanyador del títol de lliga, els Sub-10 feien complir una de les màximes del campionat del Patronato, que diu que normalment "l'equip que arriba a la final per mitjà de les eliminatòries l'acaba guanyant", i així ha segut.
Als pocs instants de començar l'encontre el capità Gormiti posava amb avantatge al seu equip, i feia preveure que la final es decantaria cap al seu costat, no obstant quasi d'immediat els Sub-10 aconseguien empatar el partit, mantenint-se la igualtat al marcador fins a l'últim minut en què una treta de corner dels Sub-10 rebotava amb un jugador contrari i ficava l'esfèric al fons de la xarxa, era l'1 a 2. Els Gormitis ja no han pogut reaccionar, ja que el partit ha finalitzat al poc de temps.
Llàstima que hi haja que haver-hi un guanyador, per què això significa que cal haver-hi un perdedor, però es així la cosa.
Enhorabona a tots els participants i als seus pares. A la temporada que vé més.
P.D.: Prompte tindrà lloc el Futbol al Rogle (4x4), el 18 i 19 de juny, a benefici d'este campionat. També informarem este blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada