dissabte, 5 de maig del 2012

CRÒNICA JORNADA ELIMINATÒRIA




Ja feia temps que els vàndals no havien fet acte de presència, i novament la nit passada han trencat l'aixeta de la font, i en van.... Una vertadera llàstima este continu vandalisme que assola estes instal·lacions, que es procuren cuidar amb zero recursos i que de manera continuada es veuen atacades, amb la passivitat de les forces de l'ordre locals i dels seus superiors polítics, a les que de manera reiterada se'ls ha demanat una mínima presència per estos camps.
En fi, dins d'eixa modèstia de recursos i amb treball i col·laboració hem aconseguit recentment augmentar un poc l'altura de la valla, d'una manera artesanal, aprofitant unes xàrcies que estaven destinades a les porteries i mitjançant alguns empalmes, tot amb la finalitat d'evitar al màxim que els balons roden Santo Cristo cap a baix. Vorem el que dura.

Referent a la pròpia jornada en si, la primera ronda eliminatòria, s'han donat els següents resultats:

La Frontera 9 - Els Doraimons 4
Els Dimonis 5 - La Cantera 2

El primer partit ha estat molt igualat a la primera part, acabant esta amb un resultat de quatre a quatre, no obstant un canvi de porter als Doraimons i un joc amb més criteri per part de La Frontera, han fet que posaren terra per davant a la segona part, emportant-se la victòria de manera còmoda, que no la ha impedit ni les gotes de pluja caigudes.

El segon encontre ha segut també de màxima rivalitat, no obstant La Cantera, amb la baixa d'un dels seus puntals, no han pogut aguantar el tira i arronsa en el qual hi ha esdevingut l'encontre i que a la fi Els Dimonis amb el seu treball constant han aconseguit una victòria, no decidida fins a l'últim moment.

Açò ha portat que dos equips queden ja eliminats, si bé poden fer la seua última "actuació" a l'amistós que tindrà lloc la pròxima setmana, abans de la semifinal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada