dissabte, 12 de maig del 2012

CRÒNICA JORNADA SEMIFINAL


Amb un calor saharià s'ha disputat l'última jornada eliminatòria. La intenció era regar el camp abans de començar, si bé la ruptura de l'aixeta de la setmana passada, que encara no ha pogut ser reparada, ho ha impedit.

Abans de la semifinal, ha tingut lloc un encontre entre un combinat dels dos equips ja eliminats (Els Doraimons i La Cantera) front al guanyador de la lliga (La Penyeta). Amb nodrida assistència que hi ha obligat a fer canvis i tot, el resultat que era el de menys, ha segut de 4 a 2 per al combinat, donant per conclosa la participació d'enguany per als jugadors d'este equip.

Seguidament es donava pas a la semifinal, que ha guanyat l'equip de La Frontera per 2 a 0 davant Els Dimonis. El partit baix la calor sufocant, ha segut molt igualat i després de l'u a zero amb què ha acabat la primera part, Els Dimonis han tingut nombroses ocasions per igualar el marcador, però una excel·lent actuació del porter fronterer ho ha impedit, davant això l'ímpetu constant de La Frontera a posat el segon gol al caseller que definia el partit i els permetia el pas a la final.

Una gran final, que tindrà lloc el pròxim dia 3 de Juny a les 11'30 i que cal no pedres. Abans tindrà lloc el dissabte 2 de Juny un partit de pares contra fills, així com el torneig 6x6 que tindrà lloc durant tot el cap de setmana.

NOTA: ES PREGA QUE AQUELL JUGADOR QUE HAJA ACABAT JA LA PARTICIPACIÓ TORNE L'EQUIPATGE PEL MITJÀ HABITUAL. GRÀCIES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada