dilluns, 28 de maig del 2012

VARIACIONS




Degut a l'escasesa d'equips inscrits al Torneig de Futbol 6x6 del Patronato. L'organització ha decidit no portar-lo endavant. Hi havia que intertar-ho ara que el camp està millor que mai, en ares d'anar millorant més el propi camp i voltants, havent-se plantejat inclús la instal·lació d'il·luminació artificial, ara ja sabem que no caldrà fer eixa inversió.

Això suposa a la volta la recuperació del Triangular de Veterans que s'ha vingut disputant a les edicions anteriors. No s'havia plantejat d'un inici per no saber si hi hauria temps material on ubicar-lo.

Es per això que el diumenge tres de juny, abans de la final infantil tindrà lloc el referit triangular, amb la participació de tres equips d'alt nivell que alguns conserven més que altres. Els tres equips participant d'enguany seran:

- El Zinganillo: Un dels dos equips iniciador d'este torneig, i que si bé alguns dels seus jugadors que formaven este conjunt en la seua època gloriosa estan ja fora de combat, encara hi han alguns que poden donar mitjanament la cara, necessitats de reforços això sí.

- Els Fadrins: Altre equip dels il·lustres del panorama futbolístics local, que si bé als seus inicis futbolístics se'ls conegué com L'últim del rastre, prompte canviaren a la seua actual nomenclatura. I que ja porta varies edicions participant a este triangular, amb un nivell de joc més que notable.

- Vergatessa: Equip que per primera vegada participarà a este torneig. La qualitat dels jugadors d'este equip esta fora de tot dubte, i que, sense anar més lluny ha sigut el guanyador del torneig de Copa de l'Esportivitat. Es a dir, un gran contendent, al qual serà difícil derrotar.

Cal no oblidar-se de l'àrbitre del torneig, el col·legiat local, Sr.Francés Francés. Un gran àrbitre i una millor persona, sempre disposada a col·laborar altruisticament en qualsevol iniciativa per al que se'l requerisca.

Els horaris del torneig seran:

8'30 h. > Els Fadrins - El Zinganillo

9'00 h > Vergatessa - Perdedor primer encontre

9'30 h> Guanyador primer encontre - Vergatessa

Una volta acabat el triangular, tindrà lloc l'esmorzar de germanor dels tres equips, on cadascú comenta els tirons que li han pegat, si encara li cabia la camiseta, l'ofegat que està, etc. No obstant, el suculent menjar que prepara el Bar Patronato, fa prompte oblidar els dolors, i recuperar el cos al seu estat previ a la competició.

El colofó a tot açò serà la disputa de la gran final del torneig infantil, protagonitzat per dos xicotets grans equips La Penyeta i La Frontera.

I per descomptat el dissabte prèvia, partit de Xiquets contra Pares/Mares. Ara es el moment que els progenitors demostren tot allò que "exigixen" als seus pipiols. Així com també els xiquets poden refer-se de les exigències sofrides durant tot l'any.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada