dissabte, 2 de març del 2013

CRÒNICA JORNADA 14



Terreny de joc en bon estat, ja que al ser el subsol pedregós filtra tota l'aigüa que li puja caure. Ambient solejat i nova matinal de futbol, amb els següents resultats:

Los Infernales 8 - Els Davinchis 1

Poc han pogut fer Els Davinchis, davant un equip com Los Infernales, cada volta més consolidat i que meneja la pilota amb criteri i solvència. Liderats pel seu capità que ha aconseguit marcar a tots els encontres disputats, liderant la taula golejadora.

Los Picapiedra 4 - El Bardalet 1

Nivellat encontre, que han aconseguit guanyar els de Pedro i Vilma, i màxima actitut i esforç per a El Bardalet, que amb les quotidianes baixes fant tot el que poden.

Club Pengüin 2 - Mariola 2

Encontre de poder a poder, que haguera pogut desnivellar-se per a qualsevol costat, molts xuts als pals del Mariola, i ocasiones malbaratades per als dos equips. A l'equip Mariolenc li falta energia de cara al tram final de lliga.

Vorem com acabem, o més bé dit, quan acabem la lliga, ja que la cosa s'apreta, tant en dates, com en la classificació. I la cosa ve molt apretada de cara a poder dilucidar els finalistes. Tractarem d'arreglar-ho el millor possible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada