dissabte, 23 de març del 2013

CRÒNICA JORNADA NÚM. 17



Primera jornada primaveral que ha fet honor a la nova estació en què es trobem, on els rajos del sol s'han fet de notar, donant calidesa a la dissetena jornada.

Esta penúltima jornada de lliga ens ha proporcionat els següents resultats:

El Bardalet 1 - Los Picapiedra 4

Partit on el capità del Bardalet ha hagut de jugar de porter per una lesió al peu, i on la resta ho han donat tot, si bé no han pogut abastar un resultat positiu, ja que a última hora els Picapedrers han apretat per tal d'aconseguir una batallada victòria.

Els Davinchis 3 - Los Infernales 3

Partit de poder a poder, on el joc amb criteri i coherència dels de Llucifer, no ha segut prou per guanyar davant un lluitador i aguerrit equip de Leonardo. Los Infernales, a l'igual que al final de l'anterior jornada, han jugat amb un nou porter, al que se li auguren matins de glòria, ja que la seua joventut i solvència donarà que parlar positivament. Ja apunta maneres.

Mariola 7 - Club Pengüin 0

Els Pengüin que sempre han posat en "apretos" al Mariola, en esta ocasió s'han vist sobrepasats davant l'ímpetu i organització mariolenca, els quals han refermat amb este resultat el seu lideratge final.

El dissabte que ve, Dissabte Sant, no hi haurà jornada, reprenent-se a l'altra per jugar-se l'última jornada de lliga, que servirà de pròleg a la lligueta eliminatòria que dilucidarà l'altre finalista.

Bona Setmana Santa i Pasqua a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada