dissabte, 16 de març del 2013

CRÒNICA JORNADA 16


L'antepenúltima jornada de lliga, començava novament amb els preparatius del camp, reg inclusiu, com és habitual, i amb una fresqueta que ens posava de manifest que l'hivern encara no s'ha acabat.

Hi han hagut els següents resultats:

El Bardalet 3 - Els Davinchis 0

El Bardalet ha guanyat el partit "sense baixar de l'autobús", ja que Els Davinchis els ha faltat un jugador per a ser cinc, mínim exigit per poder jugar, lo que ha fet que perderen el partit per 3 a 0. Jugant-se un partit amistós entre tots els que havien fet acte de presència, amb l'afegit d'ex_jugadors patronàtics que havien vingut a disfrutar de la jornada. Un multitudinari encontre.
A la fi, i amb tot mereixement, El Bardalet ha inaugurat el seu caseller de victòries.

Club Pengüin 3 - Los Picapiedra 1

La solidesa dels Pengüin s'ha posat novament de manifest, amb un porter i rereguarda de solvència, i amb un "palomer" que aprofita tots els balons que cauen en l'àrea. Als Picapiedra els perd l'impetu per voler marcar, lo que fa que en ocasions es quede desguarnida la part de mig del camp cap arrere si hi han contratacs.

Los Infernales 0 - Mariola 3

Partit decisiu per a decidir el títol lliguer, que ha segut ben plantejat per ambdós parts, si bé s'ha imposat la solidesa defensiva dels Mariolencs unida a la constant lluita per tots i cadascun dels balons. Tot i això Los Infernales sempre han estat dins del partit malgrat no aconseguir foradar el marc contrari.

Una volta acabat este encontre, s'ha représ el partit que quedava per finalitzar de l'anterior volta d'estos dos mateixos equips, el qual es va suspendre per la pluja amb 3 a 2 a favor de Los Infernales, a falta de cinc minuts. S'han disputat estos cinc minuts restants, sent aprofitats pel Mariola per igualar l'encontre, acabant-se el mateix amb 3 a 3.

Estos resultats, i a falta de dos jornades, dona com a campió de la lliga regular a l'equip Mariola, el qual des de la primera jornada de lliga s'ha mantingut al capdavant de la classificació, i on no hi ha ningú dins l'equip que destaque per damunt dels altres, però on tots posen el màxim de la seua part per abastar bons resultats, es un equip amb majúscules. Per tant serà el primer finalista de l'edició 2.012-2.013 de la lliga del Patronato, amb la responsabilitat de trencar la maledicció de que "qui guanya la lliga no guanya la final".

Ara ens queden dos jornades per a acabar la lliga, i després es jugarà una lligueta a una volta entre els cinc equips que queden per tant de dilucidar l'altre finalista. A la volta l'equip que descanse cada jornada, jugarà un amistós contra el Mariola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada