diumenge, 19 de maig del 2013

CRÒNICA FESTA PATRONATO (FUTBOL)



DISSABTE
El dissabte al matí, amb l'ajuda d'alguns pares i xiquets, s'acaba de posar a punt el terreny de joc, així com les reds de les porteries, de nova incorporació.
A continuació tenia lloc el partit de pares contra fills, amb massiva assistència de fills, i escassa de pares, alguns fugin de l'alt nivell de competitivitat que hi ha alcançat este partit amistós.
Al concloure l'encontre, amb la victòria dels progenitors, als patis del Patronato, i baix l'amenaça de la pluja, disfrutarem d'un dinar de germanor amb nodrida assistència i plats d'alta cuina, on els comensals passaren una bona estona.
Just al finalitzar el dinar i la tertúlia posterior, començava a ploure, lo que serví a la volta per regar el terreny de joc, per als partits de l'Escola de Futbol del C.E. Bocairent, on els antics jugadors del campionat, demostraren la vàlua que han anat adquirint durant els seus anys de participació al campionat, així com després en la continuació a l'escola de futbol.

DIUMENGE
De bon matí, eren els veterans, els que amb el record del tio Leandro, jugaven un triangular, on demostraren que on hi ha sempre queda alguna cosa, també és cert que cada any els quilos en son més i el monyo menys, si bé lo que prima es l'ambient de germanor futbolístic que es sumament agradable i gratificant entre quarentons que s'han enfrontat entre ells des de xicotets en nombroses competicions.
Després del triangular, suculent esmorzar per als participants, i posada a punt del camp per a la gran final, que ha oferit el resultat de;

Mariola 1 - Los Infernales 2
El Mariola, que no havia perdut ningun partit durant la temporada, s'ha vist superat pels nervis i les imprecisions, no aconseguint en ningun moment desplegar el seu joc consistent i lluitador, desguarnint el mig del camp i amb escassa efectivitat cara a porta. Per contra Los Infernales han sabut disputar la gran final amb un joc organitzat i efectiu, i han sabut temperar més els nervis i empontar-se el títol.
A continuació ha tingut lloc l'entrega dels trofeus als dos equips, representats pels seus capitans, i com a colofó del campionat l'entrega de trofeus individuals al saló d'actes del Patronato, junt als records catequètics i del basquet.

Amb açò acabem una nova temporada, en la que de nou hem posat la màxima empenta i il·lusió per a que tot eixira el millor possible, i que, de manera totalment gratuïta, els  joves esportistes de la nostra localitat hagueren pogut un any més desenrotllar les seues arts futbolístiques al mític camp del Patronato. Mítica institució que sempre té les portes obertes per a tot aquell que vullga ser part de la mateixa.

2 comentaris:

  1. Enhorabona, feu molt bona feïna! a més a més en els temps que corren dona gust llegir la paraula gratuït, i si damunt és esport pels xiquets i tan ben organitzat, doncs encara fa q m'agrade més

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per dur endavant cada dissabte aquesta feina totalment desinteressada i molt important per als nostres fills. Gràcies per tot, però per damunt de tot l´atenció que dediques als xiquets. Gràcies Ricardo.

    Alicia

    ResponElimina