dissabte, 11 de maig del 2013

CRÒNICA JORNADA 5 LLIGUETA ELIMINATÒRIA



L'última jornada de la lligueta eliminatòria, amb tot decidit, ha servit per a disfrutar més si cap del joc dels joves jugadors. El passat diumenge el servicis d'intendència del Patronato netejaren els patis i voltants del camp, així com tractaren de nivellar mitjançant el replenat de terra les zones del terreny més enfonsades, tot de cara al colofó final d'esta temporada.

Els resultats d'esta jornada han segut:
Club Pengüin 7 - Los Picapiedra 4
La solvència dels Pengüin s'ha posat novament en lliça i ha servit per superar a uns Picapiedra molt voluntariosos, però amb nombroses baixes que han minvat el potencial de l'equip.

Los Infernales 2 - Mariola 4
Este amistós, assaig previ de la final, ha servit per posar de manifest que ens espera una final emocionant i igualada, digna del títol pel qual es lluita, campió del Patronato, encara que ambdós conjunts tenen ja els títols de campió de la lligueta eliminatòria i campió de lliga.

El Bardalet 5 - Els Davinchis 4
Un Bardalet quasi al complet, ha superat a uns Davinchis molt combatius i incansables, novament s'ha demostrat que l'assistència es fonamental per a obtindre bons resultats.

Amb açò acaba la temporada regular, tan sols ens queda el seguici de partits que tindran lloc al cap de setmana pròxim, amb motiu de la Festa del Patronato, esta més que centenaria institució, que des dels seus orígens, allà pel 1898, sempre ha sabut donar-ho tot pels més joves, sense esperar res a canvi, i digne és de reconèixer la llavor de totes les persones que han estat, estan i estaran donant el millor de si mateix en benefici dels demés.

Els partits que tindran lloc la setmana que ve seran:

Dissabte 18 de Maig
12 hores
Pares/Mares (camiseta blanca) - Fills/Filles (camiseta roja)

Al finalitzar el partit, als patis del Patronato, hi tindrà lloc un dinar de germanor, per als participants i simpatizants del campionat que ho desitjen, on cadascú es portarà el seu dinar i alguna cosa per compartir amb la resta.

16'30 hores
Partit de l'Escola del C.E.Bocairent (Exjugadors del Patronato)

17'30 hores
Partit de l'Escola del C.E.Bocairent (Exjugadors del Patronato)

Diumenge 19 de Maig
8'30  hores
Triangular de Veterans (VI Memorial Leandro Santonja)
Vergatessa - El Zinganillo - Els Fadrins

Al finalitzar esmorzar per als participants al triangular

11'30 hores
Gran Final Temporada 2.012-2.013
Mariola - Los Infernales

13'00 hores
Entrega de Trofeus al Saló d'Actes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada