dissabte, 4 de maig del 2013

CRÒNICA JORNADA 4 LLIGUETA ELIMINATÒRIA



Amb un terreny de joc en òptimes condicions, previ rec per part de l'organització, i amb un oratge ara sí ja primaveral, tenia lloc la decisiva jornada quarta de la lligueta eliminatòria, aconseguint-se els següents resultats:

Los Picapiedra 2 - Els Davinchis 8

Partit on Els Davinchis, conscients del que es jugaven han eixit a per totes, i no han donat opció als Picapiedra, que amb alguna baixa, i desguarnint la rereguarda, no han pogut plantar-li cara a un consistent equip.

Mariola 8 - El Bardalet 2

A l'amistós, El Bardalet ha segut reforçat per alguns jugadors dels Davinchis, lo qual s'ha convertit en un nodrit partit. Tot i això no ha segut prou per poder guanyar-li al sòlid i lluitador equip mariolenc, que poc a poc ha anat fent forat.

Club Pengüin 1 - Los Infernales 5

A este decisiu partit, amb massiva assistència per ambdós parts, ja que la lluita per l'altra plaça a la final estava en joc, Los Infernales amb el seu joc creatiu i amb l'aparició de nous golejadors han sabut emportar-se els tres punts, i amb això abastar l'altra plaça per a la final, tot i quedar una jornada per a acabar.

Per lo tant el Mariola (campió de lliga) i Los Infernales (campió de la lligueta eliminatòria) jugaran la final de l'edició 2.012-2.013 del Patronato.

A la setmana que ve, serà l'última jornada abans de la final, i a l'altra tindrem la Festa del Patronato, on disfrutarem, per lo que al futbol respecta, partit de pares/mares contra fills/es, dinar de germanor, partits de l'escola de futbol del C.E.Bocairent (antics jugadors del Patronato), triangular de veterans i com a colofó la gran final. Una extensa gamma d'activitats futboleres de les quals ja informaren d'horaris a la pròxima setmana.

 Es prega que una volta acabada la competició es retorne l'equipació, sense demorar-se massa, bé a Ricardo bé al col·legi a la mestra Montse Ribera. Moltres gràcies.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada