dilluns, 15 de febrer del 2010

“COMPUESTO Y SIN NOVIA”


Una volta més, i ja en van tres, la neu ha fet acte de presència i ha impedit la disputa de 12ª jornada de lliga. Si bé com la cosa no estava clara, fins a ultima hora no s'ha decidit ajornar els partits.
A primer hora del matí el cel estava amenaçant, si bé no feia res, pel que s'ha decidit fer tots el preparatius per si l'amenaça no es feia realitat, s'ha marcat el camp, s'ha aplanat el terreny de joc, s'han llevat les oportunes pedres, etc.; no obstant una hora abans de començar el primer partit una lleu nevada començava a fer acte de presència, no de manera forta però sí més o menys constant, pel que l'organització decidí que si al primer encontre hi havia prous xiquets per part dels dos equips per a jugar el partit, la jornada es portaria endavant, en cas contrari s'ajornaria. Cert és que a l'hora de començar el primer dels encontres la cosa apretava, no fort però sí que bastant, i a la volta l'assistència de jugadors ha sigut mínima, de tal forma que la jornada ha quedat aplaçada, per tant els joves esportistes hauran, una volta més, de guardar-se les seues ansies futbolístiques fins a la setmana que ve (si el tiempo no lo impide).

Canviant de terç, aprofitarem esta xicoteta resenya patronàtica per mostrar el nostre més sentit condol per la defunció d'una de les persones altament involucrades amb la institució del Patronato des de fa molt de temps, la mort de José Vicente Albero Vicedo, no per esperada ha sigut menys dolorosa. Com ací creiem que el Patronato es tot, des de la primera teula del sostre fins l'ultima pedra del camp de futbol, així com també ho son les persones que li donen vida i fan funcionar la institució. Digne es reconèixer la llavor que Albero ha fet sempre per que el Patronato siga una institució viva i amb ganes de fer coses constantment, dedicant gran part del seu temps als altres. Es una d'eixes persones que hi ha als pobles amb ganes de fer coses altruisticament pels altres i que tanta falta fan sempre a les xicotetes poblacions com la nostra. Gràcies per tot el que has fet pel Patronato en particular i pel poble en general.