dilluns, 22 de febrer del 2010

MÀXIMA RIVALITAT


Començada la Quaresma espiritual, hem acabada la quaresma futbolística, ja que a la fi, després de Festes i mal oratge, s'ha représ el campionat amb la disputa de dos encontres de màxima rivalitat, dels que fan afició, si bé no s'ha complit la dita de “polvo eres y polvo al Patronat tindràs”, ja que degut a les constants pluges el camp a esta jornada s'encontrava humit i amb un bon estat per a la pràctica del joc, evidentment dins de les pròpies característiques del camp del Patronato.

La matinal futbolera ha donat es el següents resultats:

El Diablo Infernal 4 – Los Machacantes 3
Los Guacamoles 4 – Los Filipenses 5

Al primer dels partits, novament l'equip de Los Machacantes ha donat la cara i li ho ha posat molt difícil al contrincant per a poder endur-se els tres punts, com sempre li ha faltat un poquet per a poder augmentar el seu propi caseller de punts. Un disputat partit en el que un tira i afluixa per ambdós parts ha fet que qualsevol haguera pogut guanyar el partit, fent-ho finalment l'equip de Llucifer, gràcies al millor encert de cara a porta.

En en el segon dels encontres, amb la disputa del lideratge en joc, l'equip de Los Filipenses disputava l'encontre amb dos serioses baixes que li feien posar en perill la seua primera posició. D'això s'ha aprofitat amb saviessa el conjunt de Los Guacamoles, que gràcies al gran nivell de joc de tots els seus membres baix el comandament del seu capità, han arribat a posar-se amb dos gols d'avantatge al marcador (3-1), si bé el capità de l'equip Filipense donant-se conter de la greu situació ha fet un canvi a la porteria, que ha fet que l'equip de camp isquera reforçat, podent remuntar la renda perduda i endur-se els tres punts, amb gran esforç i lluita constant.

Uns grans partits, en els quals es posa de manifest setmana rere setmana, que els jugadors més joves de tots els equips van incrementant la seua vàlua futbolística, i van donant-se conter del sentit del joc i de les millors vessants que este esport oferix.