dijous, 25 de febrer del 2010

COM AÇÍ ES DE BADES.


Ja fa unes setmanes un progenitor d'un xiquet que volia participar al campionat, i que no s'havia apuntat des d'un inici, volia que el xicon jugara en algun equip. Circunstància esta que des de l'organització sempre s'ha procurat arreglar de la millor de les maneres possibles, tractant d'equilibrar al màxim els equips i procurant que qualsevol xiquet puga jugar malgrat no s'haja apuntat des d'un inici com correspondria per bé de tots.

Tractant de valorar totes estes qüestions i alguna altra més, el susdit progenitor va comentar que jugaria de manera temporal, i fins que iniciara una altra activitat abans d'acabar la temporada, ja que com a este campionat jugar es de bades s'ho deixaria i que com a l'altra activitat calia pagar, clar, no anava a deixar-ho.

Va ser ahí quan l'opinió de l'organització va variar, ja que si bé el xiquets sempre han merescut el màxim respecte i el mereixeran, l'actitud paternal no es va considerar la més correcta, per lo que es va aconsellar que el xiquet enguany participe a l'altra activitat, ja que es paga, i que a l'any que ve si vol, que ho valore i s'apunte de bades al futbol.

En açò el que es vol recalcar es que, si bé el jugar al campionat del Patronato, sempre ha segut de bades, i esperem que per molts anys més, (seguint una de les màximes de la institució, el donar-ho tot sense esperar res a canvi), no per això s'ha de desmerèixer, ja que no sempre el que més costa es el que més val.

Es tracta de posar-li imaginació, esforç i carinyo per tractar que la cosa resulte lo més digna possible, ja que com sempre es recalca, els xiquets s'ho mereixen tot. Per exemple enguany s'han fet equipatges nous, gràcies a la inestimable col·laboració de Caixa Popular, així com s'estan invertint els beneficis obtinguts al Futbol al Rotgle, millorant les instal·lacions i els voltants, en la mesura de lo possible, així com adquirint nous materials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada