dilluns, 1 de febrer del 2010

CRÒNICA JORNADA 11. UNS LIDERS SOLIDS


Immersos ja en plena voràgine festera el campionat del Patronato ha disputat l'última jornada abans de Festes. Fidelment els joves esportistes han complit amb el compromís setmanal futbolístic, en un dia que el “vent de processó” també feia acte de presència, a la volta que els rajos solars s'agraïen en gran manera. Abans de començar els encontres s'ha tingut que retirat alguns “efectes secundaris” de la nit de festa.

Referent als partits, els resultats que s'han donat han segut:

Los Filipenses 8 – El Diablo Infernal 2
Les Taràntules 4 – Los Guacamoles 13

El primer dels encontres s'ha iniciat amb el nombre mínim de jugadors per poder fer-ho, cinc per cada equip, si bé després s'han incorporat uns poquets més. A altres la proximitat de les Festes i/o els efectes secundaris de la nit festera (per part dels pares), han fet que no acudiren a jugar. El líder, molt a pesar d'encontrar-se davant un ferri contrincant, ha pogut, no sense dificultat, aconseguir la victòria. Això sí una victòria molt treballada, amb constants canvis de porter per part dels dos equips, per tal de tractar de traure-li la màxima rentabilitat a cada un dels equips.

En lo que es referix al segon dels partits, Los Guacamoles també han posat de manifest la seua candidatura al títol, amb la disputa d'un gran partit per part de tots els seus membres. Les Taràntules, a pesar de no tindre mal equip, quan encaixen un parell de gols, fa que la moral baixe molts enters, el que fa que després fer-los més gols siga més fàcil amb la moral decaiguda. Amb una millor organització de l'equip i una moral reforçada, la cosa milloraria notablement. Per això des d'estes línies els animen a continuar endavant amb la força i qualitat que sempre han tingut i tenen.

Per finalitzar aprofitar per destacar que hem adquirit dos nous esfèrics (mundialistes) per que els xiquets puguen desplegar amb millors condicions la seua qualitat futbolística, així com també hem fet un tiraset per poder aplanar el camp quan este ho necessite, i hem plantat uns quants arbres a la part d'on pega el sol, per que durant la temporada estival, d'ací uns anys, facen ombra i la calor es veja minvada, podent disfrutar durant tot l'any del vell camp del Patronato amb les millors condicions possibles.