dilluns, 15 de març del 2010

AMB FIRMEÇA


Amb la companyia d'un oratge hivernal, fred i humit, que ha tingut a gala fer-se present durant gran part del campionat, ha tingut lloc la disputa de la jornada catorzena, penúltima de lliga, en la qual els equips capdavanters han refermat el perquè de les seues posicions. En primer lloc per l'assistència de tots els seus membres, i en segon lloc per la qualitat que demostren setmana rere setmana. I es que l'assistència fa molt, i a esta jornada s'ha pogut demostrar novament. Abans del partit el tiraset ha fet la seua feina (i el qui l'arrastra també), aplanant en la mesura de lo possible el camp, per que el mateix estiga en les millors condicions per a la pràctica del joc.

Els resultats que s'han donat han segut el següents:
Les Taràntules 2 – Los Filipenses 12
Los Machacantes 2 – Los Guacamoles 11

Al primer dels encontres el líder es jugava l'estar a la finalíssima si guanyava l'encontre, i com sol fer no ha defraudat una volta més, i ha guanyat amb solvència, destacant que dels deu membres de l'equip huit han aconseguit foradar la xarxa contraria. La manca d'efectius de l'equip contrincant han fet més fàcil l'emportar-se els tres punts al seu caseller. I si bé encara falta una jornada per disputar-se, l'haver guanyat este partit els permet ja tindre una renda suficient per a poder jugar la finalíssima el dia la Festa del Patronato. Des d'estes línies donar l'enhorabona a tots i cadascun dels membres de l'equip Filipense que han segut uns dignes campions de lliga.

Al segon partit Los Machacantes es trobaven amb molts pocs efectius per a plantar-li cara al segon classificat, i si bé per falta de lluita no ha segut, no hi ha segut suficient per a poder desbancar la gran qualitat de Los Guacamoles, que amb l'assistència de tots els seus membres, han jugat un partit còmode i solvent. Sent este l'últim partit de lliga que jugaran, ja que la pròxima jornada descansen, aconseguint per lo tant obtindre la segona plaça de la classificació, lo que es traduïx en ser els màxims aspirants per a poder guanyar les eliminatòries que dilucidaran quin es l'altre equip que juga la final.