dilluns, 1 de març del 2010

XOC DE TITANS


La disputa de la jornada tretze, amb un magnífic dia per a la disputa del joc de la pilota per excel·lència, ni calor ni fred, sinó tot el contrari, amb un sol entaraninyat i amb moltes ganes de guanyar per part de tots els assistents. Abans, com ja venim fent des de fa algunes setmanes, hem traspassat alguna poca d'arena de la zona més arenosa, a les zones més deficitàries, ara tal volta caldria comprimir-la, si bé els mitjans son els que son, i ja vorem si ho podrem solucionar, de moment anem fent el que podem.

Els resultats de la 12 més 1 jornada de lliga, han segut els següents:

El Diablo Infernal 0 – Los Guacamoles 3
Los Machacantes 14 – Les Taràntules 4

L'encontre que obria la jornada ha sigut molt disputat, el segon i tercer classificat han jugat un molt bon partit per part d'ambdues parts, tal volta ha segut l'equip del Diablo el que ha portat el comandament del partit durant gran part del mateix, disfrutant de nombroses ocasions per a poder inaugurar el caseller, amb molts mà a mà davant del porter inclosos, si bé el domini del joc no s'ha traduït en gols, complint-se una de les màximes del futbol, el qui perdona acaba pagant-ho. L'equip Guacamole, si bé li ha costat obrir la llauna, una volta s'ha posat davant al tantejador, ja a la segona part, li ha sigut més fàcil completar la tripleta de gols. Un partit molt igualat, en el que ha guanyat el que millor ha definit cara a porta.

En referència al segon dels partits Los Machacantes han marcat d'una volta tots els gols que s'els havien resistit durant la resta de partits disputats fins ara. Gràcies a la seua qualitat i aprofitant-se que el capità de l'equip contrari no hi ha assistit, han pogut foradar la xarxa en nombroses ocasions. A la volta l'ansia golejadora de Les Taràntules, fa que tan sols deixen a un defensa front a molts davanters, i si bé com ja hem dit en alguna altra ocasió, este xicotet gran defensa talla molt de joc, ell sols no pot enfrontar-se davant un alt nombre de davanters. Cal nadar i guardar la roba, si bé esta segon part no queda molt clara a l'equip aràcnid. La victòria de l'equip de Los Machacantes fa que tinguen a l'abast la quarta plaça de la classificació.