dilluns, 8 de març del 2010

NOVAMENT UN AJORNAMENT


Si bé les plujes caigudes durant la nit del divendres havien cessat, l'amenaça de pluja continuava latent, així com un intens fred reinava a l'ambient. A primera hora del matí la intenció de l'organització era disputar la jornada, si bé a mesura que s'apropava l'hora del començ el cel es tancava més si cal. I com totes les previsions auguraven un dissabte plujós s'optà definitivament per ajornar els partits, malgrat no fora que la pluja fera acte de presència una volta iniciada la competició. A la volta també es presumia una escassa assistència de jugadors, degut a les condicions climàtiques.
Ni cal dir que si la competició fora d'adults, ni tan sols s'haguera plantejat l'aplaçament, però quan parlem de xiquets la cosa canvia. A la fi durant tot el matí, a pesar de l'amenaça, els núvols no varen descarregar, però calia pendre una decisió.

Este nou ajornament, fa que les previsions de disputar una nova ronda de partits se'n vagen a baix, ja que al principi de la competició la intenció era disputar vint jornades, si bé els continus aplaçaments ho han trastocat, ja que una nova ronda suposa cinc jornades i les dates hàbils que queden son ja escasses degut a la Pasqua i alguna altra festa i pont; puix després de la lliga, queda la disputa de les tradicionals i emocionants eliminatòries, que si no hi ha ningun nou aplaçament començarem passada la Pasqua de Sant Vicent.
L'equip que quede segon a la lliga jugarà contra el que quede quint, i l'equip que quede tercer jugarà contra el quart, en principi a doble partit. Després els guanyadors d'ambdues eliminatòries en jugaran una nova, per a dilucidar l'equip que s'enfrontarà al campió de lliga a la gran final de la Festa del Patronato, que tindrà lloc el vint-i-dos de maig.