dilluns, 19 d’abril del 2010

ELIMINATÒRIES


Novament hem représ la competició amb la disputa dels primers partits eliminatoris, ida. Com no!, amb l'acompanyament de l'oratge humit i hivernal que hi ha segut un acompanyant més durant tot el campionat. La jornada amenaçava amb ajornar-se però a la fi s'ha pogut disputar, ja que l'aigua no ha fet acte de presència. Es més, esta humitat beneficia a l'estat del terreny de joc.
Hem hagut de marcar el camp a mà, ja que el carro havia segut tornat a la plaça de bous per a la correguda que finalment s'ha ajornat, tractarem de recuperar-lo per a les pròximes jornades, ja que el marcar el camp a mà es una feina de negres (sense ofendre), malgrat que acabes blanc de dalt a baix per la calç.

Els resultats d'esta primera tanda eliminatòria han segut els següents:
Les Taràntules 3 – El Diablo Infernal 15
Los Machacantes 4 – Los Guacamoles 5

En el partit que donava inici a la jornada, Les Taràntules han fet el que bonament han pogut, amb tan sols cinc efectius al terreny de joc, aguantant les envestides del contrari, que ben armat, ha disfrutat de marcar gols, deixant l'eliminatòria encarrilada de cara al partit de tornada. I si no haguera segut per la gran actuació del porter aràcnid la golejada haguera segut d'escàndol.

El segon encontre ha sigut de característiques totalment diferents, màxima igualtat i les espases queden en alt de cara a la tornada de la pròxima setmana. Los Machacantes han anat durant quasi tot el partit per davant al marcador, si bé amb avantatges escasses, que a ultima hora s'han vist minvades per l'espenta final del contrari. Hi han hagut grans jugades i s'ha desplegat un gran joc per ambdues parts.

A la setmana que ve…, continuarà.