dilluns, 26 d’abril del 2010

JA HAN CAIGUT DOS EQUIPS


Durant esta jornada s'han disputats els encontres de tornada de la primera ronda eliminatòria, lo qual ha decidit quins seran els dos equips que passaran a la següent ronda, i quins han quedat eliminats.

Baix un ambient calorós, (pareix ser que a este poble no hi ha terme mig, o fred o calor), passaven a disputar-se la tornada de les eliminatòries patronàtiques. Donant-se els següents resultats:

Les Taràntules 4 – El Diablo Infernal 8
Los Machacantes 1 – Los Guacamoles 4

Al primer dels encontres, l'equip de Les Taràntules estava obligat a fer una gran gesta, per a poder pegar-li la volta al resultat de l'anada (15-3), si bé coses més difícils s'han vist en la llarga història del Patronato. Amb més efectius que la setmana anterior Les Taràntules tractaren d'aconseguir-ho, però la seriositat del joc contrari, feia impossible portar a bon terme la gesta, El Diablo tornava a guanyar i era l'equip que passava a la següent ronda amb totes les de la llei.

El segon partit es presentava sumament emocionant, ja que l'escassa renda del partit d'anada (5-4), obligava a Los Guacamoles a no despistar-se el més mínim si volien ser l'altre equip que passara de ronda. A més Los Machacantes son un equip capaç de pegar-li la volta a l'exigua renda, i de fet, prompte es posaren al capdavant al marcador, amb un gran gol, mantenint el resultat durant un gran tram del partit, el que feia albergar grans esperances d'almenys arribar als penals. No obstant, com ha succeït durant molts encontres de lliga, tal volta la falta de corpulència, fa que al tram final del partit l'equip Machacante es desinfle i acabe sense poder endur-se la victòria.

Per tant Les Taràntules i Los Machacantes ja han quedat fora de la competició, si bé els components que vullguen tindran l'ocasió de jugar amb un equip combinat, la pròxima jornada, en un partit amistós contra Los Filipenses. Amb açò els jugadors d'últim any acabaran el seu periple pel futbol del Patronato, i donaran per tancada una etapa de la seua vida, esportiva i personal, esperant els quede un gran record del seu pas com a jugadors del Campionat del Patronato.

Molta sort per a tots ells, per al futur.