dilluns, 26 d’abril del 2010

TROFEUS INDIVIDUALS


Si bé ja sabiem qui anava a ser el màxim golejador d'enguany, ja que la lliga ja havia acabat, ens faltava per saber qui seria el millor esportista. Puix bé, ja ho tenim clar!, Vicent Domènech serà el millor esportista 2.010.

Com sol ser costum en ell, any rere any, Vicent ha assistit a tos els encontres del campionat, amb el sentit de la responsabilitat que el caracteritza, i com sempre respectuós amb tots (companys, contraris, àrbitre,…), i a més amb grans qualitats futbolístiques. Té per costum ser l'arquer de l'equip, i esta faceta de porter la domina a les mil meravelles, sense por a afrontar qualsevol ocasió que se li presente, amb fermesa i seriositat davall dels pals.

Cert es que pot haver-hi algun xiquet més que s'ho mereixca, però sens dubte Vicent es un dels que s'ho mereixia, i de segur que l'elecció es encertada. Des d'estes llínees volem donar-li la nostra més sincera enhorabona, i que este modest reconeiximent l'anime a seguir sent un gran esportista, i el que es més importat una gran persona, com fins ara ve sent-ho.

En quant al màxim artiller, Xavi Espinós, sobren paraules, o tal volta ens en falten, per destacar les dots futbolístiques d'este gran valor de la cantera bocairentina, i si bé no ha jugat de davanter nat per ser un dels pilars de l'equip, sempre ha tingut un gran l'olfacte golejador, que l'ha portat a ser el primer a la taula d'artillers. Destacant a la volta que ha segut un gran company, que sempre hi ha passat la pilota no volent ser ell el posseïdor a tot hora de la mateixa, i permetent als companys el marcar gols, a pesar d'estar lluitant per ser el màxim golejador.

Enhorabona tots dos, i anoten estos noms, que de ben prompte ens donaran grans alegries al futbol local, i qui sap si més allà.