dissabte, 5 de novembre del 2011

CRÒNICA JORNADA 3


La tercera jornada començava amb un ambient tardorenc i una seria amenaça de pluja, la qual ha fet acte de presència durant gran part dels partits, però de manera no molt forta, lo qual no ha impedit que la jornada tinguera lloc. Esta pluja i la caiguda dies abans ha fet que el camp estiguera en els millors condicions possibles dins de les seues limitacions.

Esta jornada ha tingut els següents resultats:
Els Doraimos 2 - La Penyeta 5
Els Dimonis 5 - La Cantera 1

El primer partit començava amb un dels gols més ràpids que es poden donar, treta de centre de La Penyeta i xut per a convertir el primer gol, lo qual ha capgirat un poc les previsions dels Doraimons, no obstant sempre han estat dins del partit amb constant lluita que inclús els haguera pogut oferir un millor resultat. No obstant, el capità de La Penyeta amb la consecució dels cinc gols del seu equip ha portat al mateix cap a la victòria.

El segon partit ha sigut més igualat de lo que denota el marcador, ja que no ha segut fins a última hora quan l'equip dels Dimonis hi ha posat terra per mig, ja que el marcador de dos a un, ha sigut el més predominant durant gran part del partit.

En definitiva, fred, aigua i màxima rivalitat, el Patronato en la seua màxima expressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada